Известие

Collapse
No announcement yet.

разход

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• разход

колеги какъв разход дава GTV-to.благодаря ви предварително

Зависи колко ти е тежък кракът...11-12/100 смесено,при яко каране .Аз лично на извинградско под 9.5 с клима не мога да го сваля
    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

7.6-7.8 когато съм сам на извънградско (независимо от скоростта!!!)
      8.5 когато патува някой с мен.
      Без гюрук харчи по-малко!!!!!

Градско нормалното ми е 14, но последния месец и половина зареждам САМО ЕкоЕлда и слагам добавка редекс и да не уручасам сега нещата обаче второ зареждане ми е 12,5 разхода и то 80% клима.....
      Имам чуството че освен по-добрия бензин на Еко-то, жегите карат колите да загряват супер бързо и затова падна разхода
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

под 9/100 извънградско не е падала,а в града 13-14/100 лятото и над 15/100 зимата
        Alfa Romeo GTV 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от Raziel
          под 9/100 извънградско не е падала,а в града 13-14/100 лятото и над 15/100 зимата
          Мммм,партийка си.Колегата proper как я сваля на 7.6,независимо от скоростта,не знам.
          GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev
            Първоначално публикувано от Raziel
            Мммм,партийка си.Колегата proper как я сваля на 7.6,независимо от скоростта,не знам.
            И аз незнам, но на дълъг път предимно карам без гюрук и много си обичам колата. Стрелката се движи едно бавно бавно чак мило ми става.... влизам в София и айде пак 13-14
            Вчера смених съединител и колата направо литна отново.... та предполагам разхода няма да ми падне скоро с тея чести 6000 оборота....ама нали кеф да има

Comment

че кой им гледа на тези зверове разхода?
              то ако искам икономична кола ще си взема Renault Twingo 1.2 и всичко ще е ОК.
              не е там въпроса, поне за мен...
              sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от lan
                че кой им гледа на тези зверове разхода?
                то ако искам икономична кола ще си взема Renault Twingo 1.2 и всичко ще е ОК.
                не е там въпроса, поне за мен...
                напълно съм съгласен колега!!!

Comment

отг

засякох градския разход. 400 км, само градско в софия с умерена ръ4ка, едва след като е загряла и не на всеки светофар --> 48л. бензин 98, т.е. 12 на 100. Имам 4ип тунинг от Бобо, 250 лв. който е 10 коня към стадото..
                  АЛФА ГТВ 2.0 95та, не е на газ.

Comment

отг

засякох градския разход. 400 км, само градско в софия с умерена ръ4ка, едва след като е загряла и не на всеки светофар --> 48л. бензин 98, т.е. 12 на 100. Имам 4ип тунинг от Бобо, 250 лв. който е 10 коня към стадото..
                    АЛФА ГТВ 2.0 95та, не е на газ.

Comment

Re: отг

Първоначално публикувано от goldenlight
                      нещо и има на тая кола, много малко е тва

базикам се, това е правилния разход и аз почнах понякога да слизам до 12/100 ама явно е от годинките, ставам се по кротък а по вероятно е от ЕкоЕлда бог да ги богослови!!!

Comment

Re: отг

Първоначално публикувано от goldenlight
                        нещо и има на тая кола, много малко е тва

базикам се, това е правилния разход и аз почнах понякога да слизам до 12/100 ама явно е от годинките, ставам се по кротък а по вероятно е от ЕкоЕлда бог да ги богослови!!!

Comment

Working...
                        X